fredag 9. juli 2010

4th of july

Etter å ha vært noen dager i Los Angeles og bodd i Redondo Beach er det blitt 4.juli morgen. Og vi er alle fire enig om at vi har et ønske om å feire 4.juli the all american style.. men hvor finner vi det..
Etter litt research setter vi avgårde til San Bernardino som er en forstad til LA. Den ligger rett nord for LA og her skal det som alle andre plasser i USA feires stort.. men hvor... ???
Vi finner omsider plassen vi leter etter: San Bernardino County Fairground i Victorville. Her er det barbeque, music and a lot of amercan familys. Perfect!

Så her spiser vi grillmat og koser oss med øl og snowcone i sola. Som dere ser rett over på bildet har de her verdens største løkringer.. alt er større her borte :-)
I dette store uteområdet har de også en race/crosscar-bane med sitteplasser i et amfi til 3500. Der skal fyrverkeriet foregå. Og i 1,5 time sitter vi der å venter mens hele området fylles opp av folk, og helt blir det. En fantastisk stemning med unger, og familefedre som engasjerer seg stort, mødre som heier på ungene når de springer vilt etter badeballer som blir slått mellom publikum for å få ventetiden til å gå. Å endelig blir det mørkt nok, og all teknikken er på plass og pang! Nesten en halvtime fantastisk fyrverkeri avslutter en helt perfekt 4.juli, på den best tenkelige måten. The all amercan way :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar