onsdag 30. juni 2010

Fra JFK to SFO - discostyle

Vel fremme med gate 33B på JFK var vi mer klar til å ta fatt på de neste 6 timene i fly. Men værgudene hadde en annen plan. Flyet vårt ble først litt forsinket, også litt til også nesten 2 timer forsinket. Men fortvil ikke. Der fantes et drikkehull(mer sivilisert kalt bar) bare et stenkast fra gaten. Der traff vi Lisa og dattra hennes. Lisa kom med mange nyttige tips om hvor vi burde kjøre og hvilke steder vi burde besøke. Alt dette skrev hun ned til oss. Hun inviterte oss til og med til kjæresten sin i Chicago. Hyggelige folk disse amerikanerene.


Endelig var vi klar til å gå ombord. Vi reiser med Virgin America fra JFK til San Francisco(SFO). Det var mildt sagt anderledes å flky Virgin. Et lillablått lys møter oss i det vi stiger inn i flyet. Og som dere ser av bilde ser flyet ut som et discotek. Stilig! Kaldlufta kom ned fra taket sammen med tørris-effekter. Og alle setene så ut som en forvokst i-mac :-)
Etter litt under 6 timer i discoflyet ankommer vi San Francisco International Airport. Her finner vi bagasjen vår og deretter en shuttlebuss til hotellet vårt. Vi bor på Travelodge ikke langt fra flyplassen. Og det er uten tvil en helt fantastsik følelse å komme i en seng og flate ut etter langt over et døgn på reise... Lokal tid i San Francisco er 01.20 og datoen er 29.juni. Men hjemme er det alt blitt morgen igen, og folk er akkurat kommet på jobb. Tro om vi får sove nå.. Jetlag can be a bitch!

1 kommentar:

  1. Hadde dere hatt noen emigrerte slektninger og deres etterkommere å skilte med hadde amerikanerne vært om mulig enda hyggeligere :-)
    God tur videre, vi følger med

    SvarSlett